Como se dice Tango en Bulgaria…

0

La Embajada de la República Argentina en Bulgaria tiene el agrado de anunciar que el día 14 de febrero próximo a las 19 horas, tendrá lugar en la Sala “Bulgaria” de la ciudad de Sofia, la presentación del espectáculo de tango “Angeles y demonios” a cargo de la agrupación musical “Quarto Quartet” que lidera el violinista Ivan Penchev, con la participación del virtuoso bandoneonista argentino Matías González, la pianista María Martinova y bailarines y tangueros de distintas partes del mundo.

El programa incluirá entre otros atractivos temas, “La Cumparsita”, “Adiós Nonino” y “Liber Tango”.

Para mayor información sobre el evento, organizado en colaboración y con el auspicio de la Embajada Argentina en Sofia, se puede consultar:https://www.facebook.com/events/727977194065200/

Посолството на Република Аржентина в България има удоволствието да съобщи, че на 14 февруари в 19 часа, в столичната Зала България, ще се състои танго спектакълът „Ангели и демони“ в изпълнение на музикалната група “Quarto Quartet”, оглавявана от цигуларя Иван Пенчев с участието на виртуозния аржентински бандонеонист Матиас Гонсалес, пианистката Мария Мартинова, балет и танцьори от различни точки на света.

Програмата включва сред други атрактивни теми, “La Cumparsita”, “Adiós Nonino” y “Liber Tango”.

По-подробна информация за събитието, организирано със съдействието и подкрепата на Посолството на Аржентина в София, можета да намерите тук: https://www.facebook.com/events/727977194065200/

Share.

Deja un comentario